Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I94v88o 73H72e21b57e52l73k98a

23. 5. 2017 11:08

Co by jste dělali, kdyby si tam někdo zapálil trávu? Taky by jste se jen tak bohorovně usmívali?

0 0
možnosti
Foto

Já ano. Vy ne? Vadilo by vám to snad? A pokud ano, proč?

2 0
možnosti

Při pročítání diskusí nestačím žasnou co všechno jsou schopni vymyslet a použít jako argument kuřáci a zastánci kuřáků ve snaze obhájit své "právo" otravovat druhým životní prostor.

1 1
možnosti

Vyčkejte pár let a starostlivý stát zakáže kouření i na nich.

Bude to takové pozvolné, nejprve malý koutek někde v roku vyhrazený pro nekuřáky (protože i oni mají právo na čerstvý vzduch na zahrádce), potom půl na půl, pak malý koutek pro kuřáky a nakonec kuřáci ze zahrádky ven. Alespoň tam, kde se podáva jídlo.

Je to jen otázka času, uvidíte....

1 0
možnosti
Foto

Sice to nesouvisí s omezováním chudáků nekuřáků a matek s dětmi, nejlépe i s kočárkem kuřáky, ale byl jsem (je to už delší doba) na fotbalovém utkání (je jedno kde, nějaká pátá liga) a také nás tam jedna maminka "požádala", zda bychom nemohli fandit tiše, že jí usnulo dítě. Takže očekávejte i další zákony.

0 0
možnosti

Nebojte, uvnitr hospod ted bude prazdo, tak si tam maminky mohou v klidu zalezt i s detma. Na zahradky nekuraci nemaji ted zadne pravo!

1 1
možnosti

právo na zahrádku máme..jen musíme vydržet ten smrad....kouření je zlozvyk a když někdo a speciálně politici říkají, že je správné mít tento zlozvyk...tak je někde něco špatně s jejich mozkem...možná i pro to, že sami kouří.....jestliže bychom tuto logiku ospravedlňování zlozvyků ustanovili jako morální kodex..asi bychom se daleko nedostali....protože lidé mají spousty zlozvyků a mnohé z nich ubližují těm druhým....

0 0
možnosti
Foto

J42a61n98a 65M14a93j90o63v43á

22. 5. 2017 23:34

Jsem tedy zarytý nekuřák a z míst, kde se kouří, odcházím (pokud nemám dobrý důvod k sebezapření). Ale tohle mi milá unavená maminka udělat, tak si to bude dlouho pamatovat zejména ona a bez skrupulí bych odložila veškerou svoji zdvořilost.

Takový zásah do osobního prostoru si prostě nikdo nemůže dovolit. A svou únavu nechť si řeší jinde, bez účasti cizích lidí.

x

A čí budou poté (to pro pana Hrubého) zahrádky? No jistě, že kuřáků. Stejně jako ulice. Ale to je přece jasné už od prvních debat o tomto nesmyslném zákazu. Lidé si prostředí přizpůsobí a výsledek nebude užitečný pro nikoho.

5 0
možnosti

Tak! Já se také zařazuji mezi mírumilovné a apriori zdvořilé lidi, ale reagovala bych hodně nemile také. Jako "hnusná" kuřačka ještě snad HŮŘ.

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
4 3
možnosti

Mimochodem, tím by the way ve zkratce jste se taky zrovna moc nevycajchnoval;-D

2 2
možnosti

Vysedávat s dítětem půl dne v hospodě opravdu nepovažuji za příkladnou mateřskou péči.

15 2
možnosti

pořád lepší než jej strčit na půl dne před televizi

1 0
možnosti
Foto

Fašistický nekuřácký zákon způsobí to, že kuřáci se přestanou všímat, jestli někomu kouří, nebo nekouří pod nos, protože nekuřáci jim skrze stát vzali možnost zakouřit si v prostoru kam nekuřáci nemuseli chodit.

Neexistuje nic takového, jako je veřejný zájem nebo veřejný prostor, který je majetkem soukromého vlastníka !

18 6
možnosti

Existuje cosi jako prostá lidská slušnost. Bohužel většině kuřáků je něco takového zcela cizí.

Váš příspěvek je toho nejlepším důkazem.

7 13
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS